Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

marți, 7 aprilie 2009

Santajul gazelor

istribuitorii de gaze
ameninta cu sistarea livrarilor daca pretul nu creste cu aproape 20% * Importatorii de gaze au vandut anul trecut de un miliard de euro in Romania

















Preturile gazelor naturale
livrate populatiei ar trebui sa creasca cu 18% la 1 iulie, iar amanarea acestei masuri genereaza pierderi medii de circa un milion de lei pe zi pentru Distrigaz Sud (DGS), au declarat, ieri, oficialii distribuitorului de gaze controlat de Gaz de France (GdF).
"Pretul gazelor de import a urcat cu 100 de dolari din decembrie 2007, la 420 dolari pe 1000 metri cubi, fata de circa 314 dolari/1000 mc", a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, directorul comercial al Distrigaz Sud, Cristian Dandu.
Potrivit acestuia, in primul trimestru compania avea pierderi de 1,5 milioane de lei pe zi, iar din aprilie pierderile s-au redus la circa un milion lei pe zi, pentru ca au scazut consumurile, datorita incalzirii vremii. Reprezentantii Distrigaz Sud au spus ca, daca nu vor fi recunoscute preturile de import, de la 1 iulie, compania va trebui sa se gandeasca la solutii pentru recuperarea pierderilor sau macar pentru reducerea acestora. Una dintre solutiile invocate ar fi reducerea sau chiar sistarea furnizarii gazelor catre rau-platnici. Principalii datornici sunt producatorii de energie termica
din orase din toata tara, pe care Distrigaz Sud ar putea sa ii debranseze la 1 iunie. "Au facturi neplatite pentru ultimele trei luni, valoarea totala este de 200-300 milioane lei. Pana la 1 iunie ii asteptam sa plateasca, iar daca nu, le vom restrictiona accesul la gaze. Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei
(ANRE) va anunta la 15 iunie daca va accepta cresterea pretului", a spus Dandu.
Pe de alta parte, si reprezentantii celuilalt mare distribuitor, Eon Gaz Romania (fosta Distrigaz Nord) au declarat recent ca, pentru a nu mai avea pierderi, la 1 iulie ANRE ar trebui sa accepte o crestere a pretului final al gazelor naturale de 19%.
Ministrul trage de timp
"Autoritatile nu intentioneaza sa opereze nici o majorare de pret la gaze sau electricitate pana la 1 iulie, iar cererea distribuitorilor de gaze de crestere a tarifelor la 1 iulie este nesustenabila", declara, in luna aprilie, ministrul Economiei si Finantelor Varujan Vosganian.
Romania a consumat anul trecut aproximativ 16,7 miliarde mc de gaze, dintre care circa 4,7 miliarde mc din import. Cea mai mare parte a fost importata prin intermediarul elvetian WIEE, 0,5 miliarde prin intermediarul Conef Energy Romania, restul fiind reprezentat de plata in gaze naturale a tarifului de tranzit platit de Gaprom pentru conducta Isaccea-Negru Voda (care transporta gazele rusesti spre Bulgaria, Grecia etc). WIEE este un joint-venture detinut in cote egale de Wintershall (100% BASF) si Gazprom. WIEE a avut anul trecut o cifra de afaceri de aproape un miliard de euro din activitatea derulata pe piata romaneasca. "WIEE a importat anul trecut patru miliarde de metri cubi de gaze, cantitate reprezentand circa 60% din productia Romgaz", a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, Rainer Seele, membru al Consiliului de Administratie al Wintershall. Firma
Wirom Gas, detinuta de WIEE si Distrigaz Sud, a inaugurat luni la Giurgiu distributia de gaze in acest oras. De altfel, Rainer Seele a afirmat ca Giurgiu este "o legatura strategica" pentru conductele South Stream si Nabucco. Pe de alta parte, Seele a apreciat ca pentru Wintershall este mult mai profitabil sa livreze gaze in Anglia decat in Romania, intrucat preturile de pe piata britanica sunt mai mari.

Niciun comentariu: