Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

miercuri, 9 septembrie 2009

Primarul sectorului 5 cere anularea taxei pe masini din statiunea Mamaia

Primarul sectorului 5 al Capitalei, Daniel Marian Vanghelie, i-a cerut ieri primarului municipiului Constanta, Radu Mazare, sa anuleze taxa de acces in statiunea Mamaia, pe care o considera aberanta si discriminatorie pentru toata populatia Romaniei. El a spus ca i se pare anormala politica primarului Mazare, care impune taxe de pana la 40 la suta din pretul unui bilet la mare, in timp ce, de exemplu, Mangalia practica taxa de 0,7 la suta. "Nu este normal ca, in timp ce Ministerul Turismului face eforturi pentru reducerea taxelor si impulsionarea turismului, el sa puna taxe care maresc tarifele pe care bucurestenii trebuie sa le plateasca in Constanta", a mai spus Vanghelie. El este de parere ca cei care doar vor sa treaca prin Navodari sunt obligati sa suporte taxa de 20.000 de lei. El il va sprijini pe un angajat al primariei sa atace in instanta hotararea constanteana. "Daca nu aveam cale de atac, in 24 de ore as fi obtinut de la Consiliul general Bucuresti o hotarare prin care sa-i oblig pe toti cetatenii din judetul Constanta care vor sa intre in Capitala sa plateasca o taxa de 100.000 de lei", a spus Vanghelie, adaugand ca organele competente ar trebui sa verifice daca nu este vorba si de evaziune fiscala. El precizeaza ca biletele care ar trebui sa dovedeasca plata taxei nu furnizeaza toate datele, cum ar fi data emiterii, asa cum se taxeaza, corect, la podul peste Dunare "Anghel Saligni". "Biletul asta se poate tipari la orice tipografie si nu are valoare fiscala. Nimeni nu stie unde se duc banii adunati acolo de rude, veri sau ce or fi baietii de la bariere", a precizat Vanghelie. "Am sa-l sun personal pe primarul Mazare si am sa-i atrag atentia sa anuleze hotararea, pentru ca aceasta nesimtire nu exista nicaieri in lume. Nu stiu, PD-ul vad ca creeaza numai monstri. Daca nu-si revine in trei zile - ca asta este boala PD - il asigur ca o sa gasim medicamentul si pentru dansul", a conchis Vanghelie. El va plati avocatii unui angajat al primariei care se considera vatamat prin plata acestei taxe si care va cere in instanta anularea hotararii din noiembrie 2001 a Consiliului local Constanta.

Niciun comentariu: